Vital/HormonYoga. Vitalitet for hele kroppen , alle niveauer er velkommen
 
Kursusnummer18-219
KursusnavnVital/HormonYoga
Pris i  kr.676,00 kr. 
LærerDorit Lassen 
UndervisningsstedMarstal Skole 
LokaleDrengenes Gymnastiksal
Antal deltagere6 - 12 
Antal tilmeldte
Antal lektioner i alt16
Antal lektioner pr. gang2
Startdagtorsdag
Startdato8.. oktober 2018
Slutdato21. februar 2019
Starttid16:15
Sluttid17:45
Beskrivelse

Hormon yoga terapi er et fast program, som stimulerer de endokrine og kvindelige kønskirtler og skaber naturlig balance i hormonerne. Efter kurset kan du udføre yoga-programmet på egen hånd. Når du har lært programmet, tager det ca. 35 minutter, og det udføres så ofte som muligt. Hormon yoga skaber naturlige hormoner i kroppen helt uden kunstige hormoner.

Programmet er gavnligt for kvinder over 35 år, kvinder med hormonforstyrrelser (som PMS, stærke menstruationssmerter, og især kvinder, som lider under overgangsalder med fx hedeture, humørsvingninger, depression, nedsat sexlyst, hårtab, træthed, tristhed, tør hud , lavt stofskifte mv. Øvelserne i Hormon yoga er nøje sammensat med henblik på at skabe lindring af gener og evt. helt ophør af generne.  Hormon yoga er en relativt ny yogaform i Danmark og udviklet fra brasilianisk yogalærer Dinah Rodriguez i samarbejede med læger. (Hun rejser med 91år stadig fit rund om verden for at oplærer folk i denne metode). Hormon yoga indeholder elementer fra Hatha yoga, tibetanske energi øvelser og Kundalini yoga. Øvelserne er kraftfulde og dynamiske, med intensive åndedrætsøvelser, som stimulerer æggestokke og  andre endokrine kirtler (bl.a. nyrer, binyrer, skjoldbruskkirtel og hypofyse). Programmet forebygger endvidere hjertekarsygdom og knogleskørhed. Hormon yoga har en dybtgående virkning også for at øge det generelle energiniveau.

Hormonyoga er ikke egnet for: Kvinder som har døjet med hormon relateret kræft i æggestokke, bryst eller livmoder eller som har øget risiko for dette.

  • Kvinder med svær endometriose
  • Kvinder med fremskreden knogleskørhed
  • Kvinder med store fibromer i underlivet


Hvis du er i tvivl om du kan tåle at lave hormon yoga, bedes du kontakte din læge.
En tommelfingerregel er, at kan man tåle kunstige hormoner så kan hormon yoga være et alternativ.

Hvis du er i tvivl om Hormon yoga er det rette for dig ift. din problemstilling, bedes du kontakte Dorit på: 41486895.

Du kan leje en måtte fra Dorit hvis du kontakter hende i forvejen for 10kr. /gang 

OBS: Undervisning 5 gange i november/december, 3 gange i februar.